Maandelijks archief: januari 2014

Paulus Groot oudste inwoner van Berkhout

Een bericht in de krant van 19 juli 1969

Het is morgen groot feest als Paulus Groot met 95 jaar de oudste inwoner van Berkhout wordt. De vlag gaat uit bij de Berkenhof. Door het overlijden van Jaap Knijn uit Spierdijk is Paulus nu ook de oudste inwoner van de Gemeente. Lees verder

Jaarboek 2012

jaarboek2012Jaarboek 2012 is nog verkrijgbaar. Het boek, full color met harde kaft, kost slechts € 10,- exclusief verzendkosten.

In dit boek onder andere verhalen over Vrouwen van nu (voorheen de Plattelandsvrouwen), het leven in de Weel (toen de Grote Waal nog van Berkhout was), Kegelen in Bobeldijk, het winkeltje van Afie, het leven van Jo Stam, muziekvereniging Volharding op reis, en nog veel meer.Klik op de foto voor een impressie en de volledige inhoudsopgave.

Het boek is te bestellen via onze webshop. Of bel met Geertje Smit (0229-551773) of mail.

Jaarboek 2011

Jaarboek 2011 is nog verkrijgbaar. Slechts € 10,- exclusief verzendkosten. In dit boek onder andere verhalen over Bakker Mol, toneelvereniging De Grashalm (later De Gong), de zweefmolen van Braak, het leven op de Veldhuizerweg, Moeder Marie, Douwe’s Groenteboet, de schoolfoto uit 1975, en nog veel meer.

Klik op de foto en blader door het boek voor een impressie en de volledige inhoudsopgave. Natuurlijk full color en harde kaft.

Het boek is te bestellen via onze webwinkel. Of bel met Geertje Smit (0229-551773) of mail.

De nieuwsbrief

De nieuwsbrief

Ons jaarboek 2010 is uitverkocht, maar u kunt het online lezen en bekijken. Klik op de afbeelding. Veel plezier!