HKBB op bezoek bij burgemeester Koggenland

Woensdag 27 november waren we uitgenodigd op het gemeentehuis om ons jaarboek 2012 aan onze nieuwe burgemeester aan te bieden. Wij hoorden dat hij zich zoveel mogelijk wil informeren over de Koggenland dorpen en dan mag Berkhout/Bobeldijk uiteraard niet achterblijven. Ik vond het een plezierige ontmoeting met een zeer gedreven burgemeester. Hij heeft beloofd ons jaarboek te gaan lezen ( wie niet! ) en ook beloofd op de presentatie van het jaarboek 2013 op zaterdag 12 april 2014 in de Berkhouter kerk aanwezig te zijn Wij wensen u nog een mooie tijd toe in Koggenland als burgemeester.

G. Schuijtemaker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De nieuwsbrief

De nieuwsbrief

Ons jaarboek 2010 is uitverkocht, maar u kunt het online lezen en bekijken. Klik op de afbeelding. Veel plezier!