Brandweer centraal bij presentatie Jaarboek 2013

Ruim 300 belangstellenden waren aanwezig tijdens de presentatie van het vierde jaarboek van de HKBB. De Berkhouter brandweer stond deze middag centraal. Een oude brandweerspuit werd de Berkhouter kerk in gereden en brandweermannen uit heden en verleden showden kleding uit de Berkhouter brandweerhistorie. Lia ten Klei gaf vakkundig tekst en uitleg. Een succes. Buiten konden bezoekers met een oude (of nieuwe) brandweerwagen op de foto (binnenkort op deze site). Oud brandweerman Arijan Goudsblom nam het eerste exemplaar van het Jaarboek 2013 in ontvangst. Het boek werd hem overhandigd door de jongste brandweerman Boy Bregman.

Daarna was er nog volop gelegenheid om bij te praten met oude bekenden; het is zo langzamerhand een echte reünie geworden. Na de bijeenkomst in de kerk genoten nog zo’n 40 HKBB’ers van een uitstekende maaltijd in café De Ridder. Wij hopen jullie volgend jaar weer te zien!

Klik hier voor de fotoreportage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De nieuwsbrief

De nieuwsbrief

Ons jaarboek 2010 is uitverkocht, maar u kunt het online lezen en bekijken. Klik op de afbeelding. Veel plezier!