Presentatie Jaarboek 2012

Het derde jaarboek van de Historische Kring Berckhout-Bobel Dyck wordt zaterdag 13 april a.s. gepresenteerd in de fraai gerestaureerde kerk in Berkhout. Teun en Gré Langenberg, uitbaters van kegelbaan Nieuw Leven in Bobeldijk in de jaren 70, nemen het eerste exemplaar in ontvangst.

Vanaf 14.45 uur bent u van harte welkom in de gerestaureerde Nederlands-hervormde kerk in Berkhout. U kunt de kerk bezichtigen en onze tentoonstelling over het leven in de jaren 70 bekijken: wat gebeurde er in die tijd in Berkhout en Bobeldijk?
Om 15.45 uur wordt het eerste exemplaar van het Jaarboek 2012 uitgereikt aan Teun en Gré Langenberg, ooit waren zij eigenaar van kegelbaan Nieuwe Leven in Bobeldijk. Speciaal voor deze gelegenheid is er een kegelbaan aangelegd in de kerk. Eens kijken of Teun en Gré de edele kunst van het kegelen nog machtig zijn.
Na de officiële presentatie kunt u uw eigen exemplaar ophalen. Wat zou er dit jaar in staan? De redactie heeft weer mooie verhalen en foto’s voor u in petto.
Natuurlijk heeft u, net als vorig jaar, alle tijd om bij te praten met vrienden en bekenden.
We hopen u te zien op zaterdag 13 april a.s. in de Berkhouter kerk. De HKBB biedt u een kopje koffie of thee aan. En natuurlijk krijgt u daar weer het enige echte HKBB-koekje bij: het berkenblaadje.

 

In de nieuwsbrief vindt u meer informatie.